انفجار در کارخانهای در هند ۱۲ کشته برجای گذاشت

تعداد قربانیان انفجار در یک کارخانه مواد شیمیایی در ایالت تلانگانای هند به ۱۲ نفر افزایش یافت.
مقامات اعلام کردند که در پی یافتن چهار جسد دیگر، شمار کشتهشدگان انفجار در کارخانهای شیمیایی در ایالت جنوبی تلانگانا به ۱۲ نفر رسیده است.
در این حادثه همچنین ۳۴ نفر مجروح شدند که در بیمارستانها تحت درمان قرار دارند.
انفجار امروز در منطقه صنعتی پاشامیلارام واقع در ناحیه سانگارِدی و در حدود ۴۸ کیلومتری شمالغربی شهر حیدرآباد، پایتخت ایالت تلانگانا رخ داد.
«دامودارا راجا ناراسیما»، وزیر بهداشت ایالت تلانگانا، اعلام کرد که تیمهای امداد و نجات همچنان در حال جستوجوی اجساد در زیر آوار هستند.
وی افزود احتمال میرود که در حین انجام عملیات، خطایی رخ داده و همین موضوع باعث انفجار واحد خشککننده (خشککن صنعتی) شده باشد.
یکی از مقامات ارشد پلیس نیز اظهار داشت که هنگام وقوع انفجار حدود ۱۵۰ نفر در کارخانه حضور داشتند که ۹۰ نفر از آنها در منطقه آسیبدیده بودند. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
در رابطه با انتشار کاریکاتوری حاوی اهانت به پیامبر اسلام حضرت محمد (ص) در مجله «لمان»، چهار نفر بازداشت و روانه زندان شدند.
در انفجاری که در شهر باجور پاکستان رخ داد، دو مقام دولتی محلی و دو افسر پلیس جان خود را از دست دادند و ۱۱ نفر دیگر زخمی شدند.
از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، در حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، شمار شهداء با افزایش ۱۴۲ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، به ۵۷ هزار و ۱۲ نفر رسید.
در جریان بارانهای موسمی که از یک هفته پیش در پاکستان آغاز شده، دستکم ۶۴ نفر جان خود را از دست دادهاند.